OFERIM UNA GRANVARIETAT DE SERVEIS PER ADAPTAR-NOS A LES TEVES NECESSITATS

Gest Ambiental neix l’any 2010 com un projecte que agrupa especialistes amb experiència en el món de la gestió municipal i la sostenibilitat

Al llarg del nostre recorregut professional i mitjançant l’equip pluridisciplinar de la nostra consultoria, hem anat ampliant i diversificant l’oferta de serveis que desenvolupam per tal d’adaptar-mos als nous reptes que planteja la societat actual.

neus

Neus Lliteras

Directora de Gest Ambiental

Llicenciada en Geografia per la Universitat de les Illes Balears, Màster en Sistemes d’Informació geogràfica. Especialista Universitari en Dret Urbanístic i Ordenació del Territori, Diploma de postgrau en Participació Ciutadana i Comunicació i especialització en Màrqueting i Estratègies de Promoció de Municipis.

miquel

Miquel Antoni Lliteras

Director Tècnic de Gest Ambiental

Llicenciat en Ciències Ambientals per la Universitat de Girona i Màster en Ecologia fonamental i aplicada per la Universitat de Barcelona. Especialitzat en Gestió i Sostenibilitat.

ana

Ana Delgado

Tècnica en Medi Ambient i Qualitat

Enginyera tècnica agrícola per la Universitat de Sevilla i llicenciada en Ciències Ambientals per la Universitat Pablo de Olavide. Experta en Qualitat i Medi Ambient.

estel

Estel Font

Tècnica de Turisme

Diplomada en Turisme per la Universitat de Girona. Postgrau en gestió i desenvolupament de noves activitats d’oci i turisme per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Turisme Sostenible per la Royal Agricultural College of Cirencester.

peplluis

Pep Lluís Bernad

Tècnic en Medi Ambient i Sistemes d’Informació Geogràfica

Graduat en Geografia per la Universitat de les Illes Balears. Especialitzat en Sistemes d’Informació Geogràfica i Medi Ambient.